Det kalles herved inn til ekstraordinær generalforsamling 28. november kl 18-20 i Aulaen på Ulsrud Videregående Skole. Som redegjort for på ordinær generalforsamling tidligere i år, er det behov for en ekstraordinær generalforsamling vedrørende vedlikehold av garasjehuset. Det vises for øvrig til rapporten fra OPAK på vår nettside https://tveterasen.no/garasjeprosjektet/  og informasjon gitt av OPAK representant på aksjonærmøtet (etter generalforsamlingen i vår).

På den ekstraordinære generalforsamling vil styret redegjøre for status i arbeidet, neste steg og foreslått finansiering. OPAK vil som faglig rådgiver bidra med informasjon på møtet.

Frem til møtet vil styret ha innhentet tilbud på arbeid, et estimat på kostnadene og konsekvenser for husleien. Styret vil be om en fullmakt til å gjennomføre en første fase av garasjeprosjektet innen gitte rammer. For ordens skyld gjøres aksjonærene oppmerksomme på at husleien vil øke som en konsekvens av vedlikeholdsbehovet. Saksdokumenter sendes ut før møtet.